Na de zomervakantie is het zover. Dan gaat de bouw van het splinternieuwe KindCentrum Bekkerveld eindelijk van start! Samen met onderwijsbestuur INNOVO gaan we de al jarenlang leegstaande Oude HTS in het Bekkerveld omvormen naar een leven­dige plek voor opgroeien, spelen en leren. We realiseren ons heel goed dat zo’n groot en belangrijk project een behoorlijke impact kan hebben op de buurt. Niet alleen omdat er straks weer een hoop leven zal zijn, maar ook omdat de verbouwing een flinke klus is.

Hoewel we erg ons best zullen doen om de overlast voor u zoveel mogelijk te voorkomen, zal het werk op sommige momenten nou eenmaal zijn impact hebben. Daarvoor vragen wij alvast uw begrip. Maar bovenal willen we u heel graag uitnodigen om samen met ons trots te zijn op de bijzondere ontwikkeling die in uw wijk plaatsvindt: een nieuwe toekomst voor een beeldbepalend icoon van het Bekkerveld en een bijzondere plek waar kinderen van heel jongs af aan hun talenten kunnen ontwikkelen.

Jordy Clemens, verantwoordelijk wethouder

Lees ook

Blijf op de hoogte

De bouw is in volle gang en elke dag gebeurt er wel weer iets. Wil je op de hoogte blijven? Volg ons dan via onderstaande kanalen!